جهت دریافت فایل کارگاه های آموزشی رو تصویر ذیل کلیک کنید. همچنین جهت ثبت نام از لینک ثتب نام اقدام فرمایید
|
ردیف |
عنوان |
مدرس/رزومه |
تعرفه (ریال) |
مدت زمان |
تاریخ برگزاری |
اهداف کارگاه |
نحوه برگزاری |
لینک ثبت نام |
|
1 |
آشنایی با نحوه استقرار سیستم مدیریت انرژی در شرکتهای صنایع غذایی بر اساس استاندارد ایزو 50001 سال 2018 |
شیرزاد حسن بگی /دکتری مهندسی انرژی/مدرس بین المللی مدیریت انرژی/دیبر کمیته فنی مدیریت انرژی |
000/000/20 |
2 ساعت (10-12) |
26/11/1404 |
آشنایی با استانداردهای سیستم مدیریت انرژی-آشنایی با الزامات و نحوه استقرار سیستم مدیریت انرژی در یک سازمان |
آنلاین |
متعاقبا |
|
2 |
نحوه تعیین شاخص ها و خطوط مبنای انرژی در سازمان های تولیدی صنایع غذایی بر اساس استاندارد ایزو 50006 |
بهمن حیدری/دکتری مهندسی مکانیک /رئیس کمیته فنی مدیریت انرژی، مدرس بین المللی مدیریت انرژی /مدیر عامل شرکت انرژی پایش سیستم البرز |
000/000/22 |
2 ساعت (14-16) |
27/11/1404 |
آشنایی با نحوه تعیین عوامل تاثیر گذار بر مصرف انرژی-نرمالسازی شاخص ها و خطوط مبنای انرژی-تحلیل آماری شاخص ها و خطوط مبنای انرژی-کار عملی |
حضوری |
متعاقبا |
|
3 |
استانداردهای تعیین معیار مصرف انرژی در صنایع غذایی (لبنیات، سردخانه،نوشابه سازی و ..) |
شیرزاد حسن بگی /دکتری مهندسی انرژی/مدرس بین المللی مدیریت انرژی/دیبر کمیته فنی مدیریت انرژی/رئیس آزمایشگاه مرجع پژوهشگاه استاندارد |
000/000/20 |
2 ساعت (16-18) |
26/11/1404 |
آشنایی با انواع استانداردهای معیار مصرف انرژی در صنعت غذا و کشاورزی-آشنایی با نحوه تعیین و محاسبه شاخص های معیار مصرف انرژی در استانداردهای مربوطه |
حضوری |
متعاقبا |
|
4 |
معیار مصرف انرژی و برچسب انرژی ساختمان های غیر مسکونی بر اساس استاندارد ملی 2-14254 |
شیرزاد حسن بگی /دکتری مهندسی انرژی/مدرس بین المللی مدیریت انرژی/دیبر کمیته فنی مدیریت انرژی/رئیس آزمایشگاه مرجع پژوهشگاه استاندارد |
000/000/20 |
2 ساعت (08-10) |
27/11/1404 |
آشنایی با الزامات استانداردهای ملی سری 14254 و عوامل موثر بر مصرف انرژی در ساختمان های غیر مسکونی-آشنایی با نحوه بازرسی ساختمان و تعیین شاخص مصرف انرژی و برچسب انرژی ساختمان |
آنلاین |
متعاقبا |
|
5 |
طراحی نیروگاه فوتوولتائیک (خورشیدی) مقیاس کوچک با استفاده از نرم افزار PVSYS |
حامد غفار نژاد/کارشناسی ارشد مهندسی برق/.کارشناس سابق سازمان ملی استاندارد |
000/000/22 |
2 ساعت (14-16) |
26/11/1404 |
آشنایی با نحوه امکان سنجی و طراحی فنی یک نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک |
حضوری |
متعاقبا |
|
6 |
ارزیابی فنی و اقتصادی نیروگاههای مقیاس کوچک فوتوولتائیک با استفاده از نرم اقزار ها تخصصی و استاندارد ایزو 50044 |
سید علی افضلی/ کارشناسی ارشد مهندسی انرژی/.کارشناس سابق سازمان ملی استاندارد/دبیر تدوین استاندارد ایزو 50002 |
000/000/22 |
2 ساعت (14-16) |
27/11/1404 |
آشنایی با نحوه ارزیابی فنی و اقتصادی یک نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک |
حضوری |
متعاقبا |
|
7 |
اصول و مبانی مدیریت بازدهی آب در صنعت غذا و کشاورزی بر اساس استاندارد بین المللی ایزو 46001 |
بهمن حیدری/دکتری مهندسی مکانیک /رئیس کمیته فنی مدیریت انرژی /مدیر عامل شرکت انرژی پایش سیستم البرز |
000/000/18 |
2 ساعت (14-16) |
27/11/1404 |
آشنایی با انواع آب و راهکارهای صرفه جویی آن-آشنایی با الزامات سیستم مدیریت بازدهی آب و چگونگی اخذ گواهینامه سیستم مدیریت بازدهی آب |
آنلاین |
متعاقبا |
|
8 |
کاربرد هوش مصنوعی در بهینه سازی مصرف انرژی صنایع غذایی |
عرفان غلامزاده/ کارشناسی ارشد مهندسی شیمی/.مدیر فنی انرژی شرکت انرژی پایش سیستم البرز |
000/000/22 |
2 ساعت (14-16) |
27/11/1404 |
آشنایی با فناوری های هوش مصنوعی و کاربرد آن در بهینه سازی مصرف انرژی |
حضوری |
متعاقبا |
تلفن دبیرخانه اجرایی ستاد برگزاری: 02126709469
دبیرخانه علمی: 02632861207
(١٠ خط مستقیم)
واحد پشتیبانی (شبکه های اجتماعی) 09399511074
رایانامه رسمی رویداد standard@bcnf.ir